FAQ

Generella frågor

1Vilken typ av data lagrar Samordnaren? GDPR?
Samordnaren lagrar enbart den data som behövs för att utföra den uppgift som företaget behöver lösa. För att det inte ska gå att spåra en utbildning, ett certifikat eller en hälsokontroll till en fysisk person så lagras inga personliga uppgifter. Enbart anställningsnummer lagras i systemet tillsammans med övriga uppgifter.
2Hur säker är Samordnaren?
Samordnaren använder ett SSL-certifikat som är krypterat och all trafik som går mellan användaren och systemet är väldigt säkert. All data lagras i ett datacenter med krypterade användaruppgifter och övervakning på trafik, inloggningar samt transaktioner.

Tekniska frågor

1Finns Samordnaren som en app?
Just nu så finns inte Samordnaren som en app i Google Play eller App Store. Planer på att utveckla till dessa plattformar finns inte men det är något som vi absolut är öppna för i framtiden. Istället så kan man på en iPhone spara ned hemsidan som en genväg på hemskärmen och då skapas en ikon och sedan kan Samordnaren öppnas som en app. Liknande funktionalitet finns till Android telefoner.

Samordnaren

1Vad är Samordnaren?
Samordnaren är ett enkelt sätt att på ett och samma ställe hålla koll på, och boka, anställdas hälsokontroller, utbildningar och certifikat.
2Till vem riktar sig Samordnaren till?
Samordnaren riktar sig till företag och företagshälsovården som vill organisera sin personal och få uppföljningar på när senaste kontrollen genomfördes, information om hur respektive medicinsk kontroll bör utföras, påminnelser. Dessutom kan företagen och företagshälsovården få kontroll på utbildningar, certifikat samt när de måste förnyas. Spara både tid och pengar genom att enkelt administrera medicinska kontroller samt att skicka alla som behöver utbilda sig eller förnya en utbildning på samma kurstillfälle.
3Vad hjälper Samordnaren mig med?
I Samordnaren finns funktioner för samordning av hälsokontroller, utbildningar och certifikat. Det går även enkelt att boka en tid hos närmaste företagshälsovård eller utbildare.
4Jag behöver hjälp med funktioner i Samordnaren!
Kontakta oss för kostnadsfri support! Du kan läsa mer om hur du kan kontakta oss här.
5Hur mycket kostar Samordnaren?
Grundsystemet kostar 100 SEK per månad och sedan tillkommer det en avgift på 59 SEK per medarbetare. Det går att använda andra funktioner i systemet som inte baseras på en medarbetare. Ett exempel på det kan vara en yrkeshygienisk mätning där exponeringen kan påverka medarbetare negativt.
6Finns det möjlighet att testa produkten innan vi bestämmer oss?
Det finns en kostnadsfri 30-dagars utvärdering som med fördel kan utnyttjas innan du bestämmer dig. Du kan också boka en demo av Samordnaren där alla funktioner visas upp och förklaras.
7Språk / Language
Samordnaren finns just nu enbart på Svenska men har språkstöd och kan erbjudas till andra länder på andra språk. Samordnaren only support Swedish right now but have support for other languages and can be activated for other countries and languages.
Hittar du inte svaret du letar efter?

Kontakta våra experter